Étant connecté à Facebook, l'article que vous êtes en train de lire est susceptible d'être partagé au bout de 10 secondes de lecture. Vous pouvez configurer ceci dans vos paramètres de services externes.
Bonne lecture!

Debuutalbum van de talentvolle Judy Blank nu verkrijgbaar!

Op North Sea Jazz presenteerde Judy Blank haar debuutalbum 'When The Storm Hits' en werd meteen geroemd door niemand minder dan Seasick Steve. Beluister of download haar debuutalbum bij Qobuz.

Par Eliane Schut | In Nederlands | 6 août 2014
Réagir
Qobuz

De 19-jarige serveerster uit Aalst hebben we mogen leren kennen tijdens het tweede seizoen van het succesvolle programma De Beste Singer-Songwriter van NL. Ze was een van de finalisten naast Maaike Ouboter en de uiteindelijke winnaar Michael Prins. Ondanks dat ze niet won laat ze met haar debuutalbum zien dat ze een blijvertje is. “When The Storm Hits” is opgenomen in de studio van Kyteman en bevat prachtige tracks die verhalend zijn, uitgeput uit eigen ervaringen, en onder begeleiding van piano en blazers. Haar heldere volwassen stem weerklinkt in je oren alsof je live aanwezig bent bij een intiem concert. In augustus speelt ze nog op Lowlands, daarna begint in september haar tour Nederland.

À découvrir autour de l'article

Votre avis

Vos lectures


Charts Qobuz

Inscrivez-vous à nos newsletters